Over

Hand & Foot Treatment Store

Sinds mijn twaalfde heb ik een onbedaarlijke liefde voor mode en beauty. Ik heb ervoor gezorgd dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken en werk inmiddels meer dan twintig jaar in de beauty industrie. Sinds 2012 run ik op eigen kracht mijn salon, Hand & Foot Treatment Store.

Ook al meer dan twintig jaar geloof ik dat een manicure en een pedicure veel meer is dan dat. Ik zie het als een belangrijk moment voor jezelf waarop je ontspant en blij van wordt. Zowel tijdens als na de behandeling vind ik dit belangrijk. Als je nagels strak en glanzend gelakt zijn, ervaar je dat ultieme en feminiene gevoel! Dat ik dit gevoel aan jou mag geven, geeft mij voldoening.

Ik geloof in een persoonlijke band met mijn klanten. Ik leer je graag kennen zodat je optimaal profijt hebt van je behandeling. Hierdoor is mijn werk niet mijn werk, maar iets magisch leuks. Elke dag opnieuw. Dit is ook de reden dat ik alleen werk in mijn luxe en ruim opgezette salon: ik ga voor persoonlijk en rust.
Relax, droom even weg, heb een gesprek met mij of lees een modetijdschrift.

In mijn salon vind je mooie, heerlijk ruikende en milieu- en diervriendelijke cosmeticaproducten waar je thuis je beauty-me-time- mee kunt voortzetten. Ik werk op een hygiënische en professionele manier met de focus op het behouden of verbeteren van de kwaliteit van jouw natuurlijke nagels.

Het verkwikt jouw geest wanneer je voetjes het schuimwater aanraken of de hydraterende luxe handcrème jouw handen bereikt. In stijl en klasse ga je mijn deur uit!

De meest gestelde vraag is of ik een nagelstudio heb. Nee. Dat heb ik niet. Ik ben de trotse eigenaar van een exclusieve hand- en voetspa in het hart van Amsterdam. Voor perfecte manicures en pedicures. Wanneer zie ik jouw handen of voeten bij mij in de spa?

Liefs van Angelique