Wat is O.P.I. GelColor?

GelColor-by-OPI_wiel

O.P.I.GelColor is een gel, maar draagt en ziet eruit als nagellak en wordt ook zo aangebracht.

Het enige verschil is dat de gel tussen het aanbrengen van de laagjes door (basecoat, kleur en topcoat) 30 seconden moet uitharden onder een ledlamp.

Na het volledig aanbrengen van O.P.I. GelColor is deze meteen droog en daarmee kras- en stootbestendig en kunt u de salon direct verlaten zonder droogtijd in acht te hoeven nemen.
Heel belangrijk; O.P.I. GelColor beschadigt de natuurlijke nagels niet.

O.P.I. GelColor blijft gemiddeld 2 weken zitten op de natuurlijke nagels (afhankelijk van de kwaliteit van de eigen nagels) en blijft prachtig glanzen. Hierdoor is deze behandeling uitermate geschikt voor bijvoorbeeld feestjes, vakanties, bruiden en natuurlijk voor de dame met overvolle agenda die er graag altijd piekfijn uit wil zien.

O.P.I. GelColor is ook uitermate geschikt op teennagels. Deze blijft gemiddeld wel 4 tot 6 weken zitten.
Let op; Geïnfecteerde nagels kunnen niet behandeld worden met O.P.I. GelColor om besmetting te voorkomen.

Het verwijderen van O.P.I. GelColor gebeurt door middel van weken (gemiddeld 25 min.) met wraps van folie en O.P.I. Expert Touch remover. Dit kan zowel thuis als in de salon.
Voor thuisgebruik verkopen wij bij Hand & Foot Treatment Store handige D.I.Y. pakketjes.

O.P.I. heeft de kleuren van de gel perfect afgestemd op de nagellakken. Hierdoor kunnen eventuele beschadigingen en uitgroei tussentijds bijgewerkt worden.Wij raden dan ook aan om een flesje bijbehorende nagellak aan te schaffen zodat er optimaal van de O.P.I. GelColor manicure kan worden genoten.